Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Εδώ και πάρα πολύ καιρό, προσπαθώ να κάνω υπομονή με τα τερτίπια, τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τους εξόφθαλμους τραμπουκισμούς, τόσο των "βουλευτών" όσο και των ομοϊδεατών - ακόλουθων της Χρυσής Αυγής. Απέφευγα και να αναφέρω το όνομα της συλλογικότητάς τους, πιστεύοντας ότι ακόμη και η απλή αναφορά σε αυτούς τους αρνητές της δημοκρατίας, τους παρείχε αναγνώριση.
Σήμερα όμως διαπιστώνω ότι εκμεταλλεύονται  πιστά το "δώσε θάρρος στο χωριάτη ...".
Χωρίς αιδώ, χωρίς να κρατήσει καν τα προσχήματα, ο "βουλευτής" τους κ. Παππάς, συνεπικουρούμενος από ένα ακόμη στέλεχος του "κόμματος", ξεδίπλωσαν σημαία της 21ης Απριλίου (με το γνωστό Φοίνικα και τον φαντάρο) σε εκδήλωσή τους στην Κρήτη, υπό τα χειροκροτήματα των παρισταμένων !!
Όχι μόνον αρνητές της δημοκρατίας δηλαδή, αλλά και υμνητές του όποιου ιδεολογικοπολιτικού υπόβαθρου θα μπορούσαν να είχαν εκείνοι, που έκλεισαν την Ελλάδα στο γύψο για επτά χρόνια και παρέδωσαν (με την μικρόνοιά τους) την Κύπρο, βορρά στις ορέξεις των εξ ανατολών γειτόνων μας.

Θα σκεφθεί βέβαια κανείς ότι την δεκαετία του '80, ο αρχηγός τους υμνούσε μέσα από τις σελίδες του περιοδικού του, τον Χίτλερ και τον ημιπαράφρωνα Ρ. Ες ... !

Το ζήτημα θα είχε ίσως περιορισμένες διαστάσεις, εάν δεν υπήρχαν και τα όσα διημείφθησαν νωρίτερα, μεταξύ του προβεβλημένου και trendy στελέχους κ. Κασιδιάρη, και αξιωματικού της Αστυνομίας, με τον κ. "βουλευτή" να τον απειλεί ότι εάν δεν υπακούσει στις εντολές του, "θα έχουμε νεκρούς" (!!!) απευθυνόμενος μάλιστα με τον πιο απαξιωτικό τόνο που θα μπορούσε να μιλήσει κανείς σε ανώτερο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

Κύριοι της Χρυσής Αυγής, συμμαζευτείτε.

Τα λόγια και τα έργα σας αποτελούν τη μέγιστη ύβρη στο δημοκρατικό πολίτευμα το οποίο (εκμεταλλευόμενοι την επιείκειά του) σας δίνει το δικαίωμα να εκφράζεστε, τόσο εντός του "ναού του" όσο και εκτός αυτού.
Καταλάβετε επιτέλους ότι το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και του "ελευθέρως συναθροίζεστε"  που επικαλείστε και διεκδικείτε, είχε καταπατηθεί με τον χειρότερο τρόπο ακριβώς από εκείνους των οποίων τα σύμβολα εξυμνείτε !

Εκτός εάν ο πραγματικός και τελικός σας σκοπός, είναι το να οδηγήσετε τη χώρα, όχι 45, αλλά  70 χρόνια πίσω, στα μέσα της δεκαετίας του '40, όπου και θα μπορεί να γίνει πραγματικότητα το "όνειρο" - απειλή σας, να έχουμε νεκρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, σκέψεις, απόψεις και άρθρα, πολιτικού, και όχι μόνο, περιεχομένου. Παρακαλώ θερμά, σε περίπτωση σχολίων να αποφεύγετε τη χρήση βωμολοχιών ή άλλων προσβλητικών παρατηρήσεων