Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

ΟΧΙ στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Καβάλας και Δράμας, πιστοί στις αρχές, τις αξίες και το πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας που έχουμε εδώ και καιρό καταθέσει, πραγματοποιήσαμε δράση ενάντια στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), τη Δευτέρα 27/1/2014 και ώρα 10:00’ στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υπερ-υψηλής Τάσης Φιλίππων που βρίσκονται στο 17ο χλμ. της Ε.Ο. Καβάλας Δράμας, αναρτώντας πανό που εκφράζει την ευθεία αντίθεσή μας στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ξεπουλήσει ένα ακόμη κομμάτι Εθνικής περιουσίας και στρατηγικής σημασίας.

Θέτουμε τους βουλευτές προ των ευθυνών τους.

Για εμάς μία τέτοια ενέργεια δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση αποδεκτή.

Θυμίζουμε δε ότι πριν ένα περίπου χρόνο ο Πρωθυπουργός, ανακοίνωνε από το Ζάππειο, ότι το δίκτυο μεταφοράς αποτελεί εθνικό κεφάλαιο και ευαίσθητο κομμάτι της ασφάλειας της χώρας που θα παραμείνει ολοκληρωτικά υπό κρατικό έλεγχο. Έρχεται σήμερα να διαψεύσει για ακόμη μία φορά τον εαυτό του, υποτασσόμενος πλήρως στις επιταγές των μνημονίων και του γερμανικού ολοκληρωτισμού, ξεπουλώντας με ταχύτατες διαδικασίες και έναντι ευτελούς τιμήματος, έναν από τους σημαντικότερους και ανυπολόγιστης στρατηγικής σημασίας, ενεργειακό πόρο της χώρας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στον ΑΔΜΗΕ και βρισκόμαστε κοντά τους χωρίς συμβιβασμούς.
 

Συντονιστική Επιτροπή
Π.Ε. Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, σκέψεις, απόψεις και άρθρα, πολιτικού, και όχι μόνο, περιεχομένου. Παρακαλώ θερμά, σε περίπτωση σχολίων να αποφεύγετε τη χρήση βωμολοχιών ή άλλων προσβλητικών παρατηρήσεων