Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Το «Δόγμα του Σοκ» εφαρμόζεται απαρέγκλιτα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Το «Δόγμα του Σοκ» εφαρμόζεται απαρέγκλιτα
                 σε κάθε μορφή της Δημόσιας ζωής, τόσο πολιτικής όσο και επιχειρηματικής

Με ενέργειες του στυλ «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» :

Α) η υπό ξεπούλημα ΔΕΠΑ, μετά το φιάσκο της «αξιοποίησής» της από το ΤΑΙΠΕΔ, αλλά και την κυβερνητική ανακοίνωση της, χωρίς κανένα όφελος για τη χώρα, διέλευσης του αγωγού TAP από την Β. Ελλάδα, μας «ενημέρωσε» ότι αποφάσισε να μετατρέψει τη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Καβάλας, ένα μόλις μίλι από τις ακτές του, σε κατ’ επίφαση  «ενεργειακό κόμβο», όπου καράβια με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) θα μπαινοβγαίνουν καθημερινά, βιάζοντας ουσιαστικά την αισθητική μας και κυρίως τον εδώ και δεκαετίες τουριστικό αναπτυξιακό προσανατολισμό του Νομού μας

ενώ παράλληλα

Β) η απίστευτης προχειρότητας και θράσους πολιτική λογική της κυβέρνησης, δια του προσφάτως διορισθέντα υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Μητσοτάκη, αποφάσισε εν μία νυκτί να προσφέρει ως εκατόμβη θυμάτων στην τρόικα, τους εργαζόμενους στην Δημοτική Αστυνομία κάθε ΟΤΑ, υπό το πρόσχημα της ικανοποίησης των υπεσχημένων για «κινητικότητα», «διαθεσιμότητα», «εφεδρεία» ή όποιου άλλου ευφυολογήματος εφεύρουν τα, στερούμενα κοινής λογικής, μυαλά του κυβερνητικού επιτελείου.

Επιτέλους κύριοι. Καταλάβετε ότι εθνική πολιτική δεν ασκείτε με νεύματα και άλλους χαριεντισμούς στα ευρωπαϊκά συμβούλια, ούτε με εξευτελιστικές οσφυοκαμψίες στους  παγκόσμιους εντολείς σας.

Το μόνο έργο που μπορείτε να προσφέρετε, είναι η όσο το δυνατό συντομότερη παραίτησή σας, πριν ολοκληρωθεί στο μέγιστο βαθμό η καταστροφική πολιτική που οδηγεί τη χώρα, με μαθηματική ακρίβεια, πολλές δεκαετίες πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, σκέψεις, απόψεις και άρθρα, πολιτικού, και όχι μόνο, περιεχομένου. Παρακαλώ θερμά, σε περίπτωση σχολίων να αποφεύγετε τη χρήση βωμολοχιών ή άλλων προσβλητικών παρατηρήσεων